U.lab Tampereen Hub

Beam Coaching on mukana MIT:n maailmanlaajuisessa verkkokoulutuksessa U.Lab – Transforming Business Society and Self. Beamin Mari Käki fasilitoi Tampereella kokoontuvaa ryhmää, jonka tarkoituksena on pitää kaikki U.Lab kurssista kiinnostuneet verkkokurssin kyydissä ja ennen kaikkea edistää osallistujien omia kehittämisideoita ja edistää paikallista verkostoitumista ja yhteistyötä.

Hubiin ovat tervetulleita kaikki, jotka miettivät, miten he voisivat löytää mielekkäitä ja arvokkaita toiminnan mahdollisuuksia. Lähtökohtana on halu toimia paremman, toimivamman, inhimillisemmän ja kestävämmän tulevaisuudesta puolesta. Sitä ei tarvitse tietää MITEN se on mahdollista.

Kehittämishanke voi kuulostaa suureelliselta ja saa sellaista ollakin, jos niikseen tulee, mutta ei tarvitse. Yhtä hyvin kurssiin voi kytkeytyä sillä motivaatiolla, että jonkin muuttuvan omassa elämässä, tai omassa työssä, omassa lähiyhteisössä, tekemisen tavoissa, tavoitteissa tai systeemisissä kytkennöissä. Ei edes tarvitse tietää, minkä haluaa muuttuvan. Epätietoisuus tai hämmennys siitä, mikä nyt olisi viisasta tai tarpeellista on erittäin hyvä lähtökohta U.Lab prosessin käynnistämiselle.

Tampereen Hubin kokoontumiset
Yhdeksänä peräkkäisenä torstaina 10.9. – 5.11.2015, klo 16.00-18.00
Tampereen yliopiston Edu’s Cafe, Åkerlundinkatu 5.

Ilmoittaudu Marille: mari.kaki@beamcoach.com, 050 343 6468
Tai ilmesty paikanpäälle.

Kurssi alkaa orientoivalla viikolla 10.9. Jos et pääse ensimmäiselle kerralle, niin vielä ehtii hyvin mukaan myöhemminkin.

 

This entry was posted in Kokeile and tagged , , , . Bookmark the permalink.