Valmentajat

Beam Coaching

-valmentajat

Mari Käki

valmentaja ja työnohjaaja

IMG_4301

Mari on luovan alan valmentaja, työnohjaaja ja kouluttaja. Hänellä on pitkä kokemus vaativasta kehittämistyöstä, erityisesti muutosprosessien läpiviennistä sekä vuosien kokemus työnohjaajana, valmentajana ja kouluttajana. Yhdysvaltojen Piilaaksossa asuessaan hän näki, että tulevaisuuden innovaatiot rakentuvat vielä nykyistäkin enemmän luovan alan dynaamisen ja joustavan osaamisen varaan. Mari on kehitellyt Beam Coachingin valmennuskonseptia yhdessä luovan alan työntekijöiden ja suomalaisten työnohjauskollegoidensa kanssa. Hän on haastatellut lukuisia Piilaaksossa ja eri puolilla Suomea vaikuttavia luovan alan toimijoita ja kirjoittaa parhaillaan itsevalmennusopasta luovan alan työntekijöille.

Ohjaajana Mari on suora ja intensiivinen keskusteluttaja, lämpimästi läsnäoleva kuuntelija sekä innostava rohkaisija. Luennoinnin sijasta hän mieluummin luo tilan keskustelulle, jossa kaikilla on mahdollisuus tulla kuulluiksi. Mari vetää yhteen, sanoittaa ja piirtää esiin kuulemaansa. Valmentajana hän kokee myös keskeiseksi tehtäväkseen olla toiminnan ja ajattelun tutkimisen kumppani sekä ongelmanratkaisuun ja kokeiluihin rohkaiseva katalysaattori. Marin valmennuksessa ryhmä ja yksilö löytävät sisäisen liekkinsä ja luovat keinoja ruokkia sitä.

Beam blogissa lisää Marin ajatuksia ja kokemuksia luovan alan valmennuksesta ja työnohjauksesta.

Kysy puolen tunnin ilmaista esittelyä Beam Coaching -konseptin mukaisista valmennuksista tai räätälöidystä valmennuksesta juuri sinulle tai ryhmällesi.

Tai varaa aika suoraan Marilta: mari.kaki@beamcoach.com, 050 343 6468

Satu Eerola

Valmentava psykologi

Satu2013

Satu Eerolan Core Psykologipalvelu tekee yhteistyötä Beam Coachingin kanssa, ja Satu on mukana Beamin valmentajaringissä. Satu on arvostettu ohjaaja, käytännönläheinen valmentava psykologi sekä erittäin pidetty kouluttaja. Satun kanssa työskentelet lämpimässä ja kiinnostavassa ilmapiirissä ja pääset nopeasti asian ytimeen. Luovan alan valmentajana Satun vahvuutena on erityisosaaminen itsetunnon, pystyvyyden ja oppimisen kysymyksissä. Hyvinvointitaitoja Satu valmentaa raikkaalla ja rohkealla tavalla.

Satu työskentelee sekä ryhmien että yksilöiden kanssa.

Kysy puolen tunnin ilmaista esittelyä Beam Coaching -konseptin mukaisista valmennuksista tai räätälöidystä valmennuksesta juuri sinulle tai ryhmällesi!

Tai varaa suoraan aika Satulta: satu.eerola (at) corepsykologi.fi, +358 40 149 8414, www.corepsykologi.fi